Kiki Bertens Libéma Open

Wereldtoppers Bertens en Medvedev spelen Libéma Open 2021

Goed nieuws voor de fans van Kiki Bertens en Daniil Medvedev. Beide topspelers hebben toegezegd deel te nemen aan Libéma Open 2021.

Het gecombineerde WTA/ATP-toernooi op de grasbanen van Autotron ’s-Hertogenbosch vindt volgend jaar van 5 tot en met 13 juni plaats.

Bertens bereikte in 2019 de finale, waarin ze haar meerdere moest erkennen in de Amerikaanse Alison Riske. De nummer één van Nederland zou ook dit jaar acte de présence geven, maar door de corona pandemie werd het evenement doorgeschoven naar 2021.

In het video-interview op de website van het toernooi kijkt Bertens terug op al haar optredens in ’s-Hertogenbosch; van haar debuut in 2011 tot aan haar finalestrijd vorig jaar.

Medvedev, de nummer vijf van de ATP-ranking, laat in Libéma Open Stories weten volgend jaar met veel plezier naar Brabant af te reizen voor het internationale grastoernooi.

De US Openfinalist brak vorig jaar definitief door en staat sindsdien stevig in de toptien. De Rus bereikte in 2019 maar liefst negen finales, waarvan zes op een rij. Het leverde de 24-jarige Medvedev vier toernooizeges op. Een jaar eerder won hij ook al drie titels.

Totdat Libéma Open in 2021 plaatsvindt, blijven Adrian Mannarino en Riske de titelverdedigers in het enkelspel.

Libéma Open Stories
Afgelopen week publiceerde Libéma Open elke dag een uniek vraaggesprek met verrassende namen als de eerdergenoemde Bertens en Medvedev. Ook onder anderen Sjeng Schalken, Kim Clijsters en Michaëlla en Richard Krajicek komen aan het woord. Deze tennisiconen hebben de tijd genomen om de fans te verrassen met persoonlijke verhalen van achter de schermen en de wedstrijdbaan.

Alle negen Libéma Open Stories zijn terug te kijken via de website www.libema-open.nl.