MFLibema Open 2022 dinsdag 7 juniDSC03144

The Story Of... Jesper de Jong

In onze nieuwe rubriek The Story Of... vertellen we het verhaal achter de Nederlandse toptennissers. Leer de toptennissers kennen; waar komen ze vandaan en hoe beleven zij hun carrière. 

Vorig jaar vertelde Kiki Bertens in The Story Of... openhartig over haar innerlijke strijd en in begin dit jaar hadden we het inspirerende verhaal van rolstoeltennisser Niels Vink. Nu is het woord aan toptennisser Jesper de Jong die iedere dag keihard werkt om zijn droom te realiseren: het behalen van een hoofdtoernooi van een Grand Slam. 

Jesper de Jong, de harde weg naar de top 100   

De weg naar de top 100 is lang en niet altijd makkelijk. Dat ervaart ook de 23-jarige Jesper de Jong. Je krijgt te maken met de nodige ups and downs. Toch weet De Jong zich iedere dag te motiveren om het beste uit zichzelf te halen om zijn droom te realiseren om ooit op een Grand Slam te staan. De top 100 halen is daarbij van groot belang en daar werkt hij elke dag aan. 

Deze editie van The Story Of... is een mooi en eerlijk verhaal over Jesper en de harde weg naar de top 100 waarin zijn moeder en coach Jeroen Benard vertellen op welke manier ze elke dag met elkaar werken aan het realiseren van deze droom. Toptennissers Matwé Middelkoop en Jacco Elthingh vertellen wat die top 100 zo magisch maakt.

Jesper, met passie, hard werken voor zijn droom!